top of page

ONDERHOUD

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw houten vloer. Daarom raden wij u aan uw vloer regelmatig te reinigen. Dit kunt u doen door te dweilen met één van onze onderhoudsproducten. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit producten om uw vloer te onderhouden. Door gebruik te maken van deze producten wordt de levensduur van uw houten vloer aanzienlijk verlengd. 

 

Is uw houten vloer toe aan een opfris- of onderhoudsbeurt?

Hieronder vindt u de mogelijkheden. Elke vloer is uniek en daarom kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken. We komen dan bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

wood-1553131.jpg

DIY

Zelf onderhoud plegen?

Ook dat kan!

 

Huur bij ons de benodigde machine(s).

 

De benodigde materialen zoals olie zijn van diverse merken ook bij ons verkrijgbaar. 

schuren & reparatie

Indien uw vloer in dusdanige staat is dat intensief reinigen niet afdoende is kunnen wij uw vloer schuren en opnieuw oliën. Met onze stofvrije schuurtechniek blijft uw huis verder schoon. Door uw vloer te schuren wordt er voldoende van de vloer afgehaald waardoor krassen en verkleuringen weg zijn. Het is ook mogelijk om, indien van toepassing, de v-groeven schoon te frezen.

Hierna wordt uw vloer, in een kleur naar uw keuze, opnieuw behandeld met een zeer sterke 2 componenten project olie.

Uw vloer is weer als nieuw!

stairs-1175400.jpg
Houten-vloer-leggen-afstandhouders.jpg

periodiek onderhoud

Ziet u op tegen het jaarlijks onderhoud van uw vloer? Het is ons vak, laat het u gemakkelijk maken en laat ons het onderhoud van uw vloer verzorgen. Uw vloer kan er weer een tijd tegenaan.

intensief reinigen

Als tussenstap tussen periodiek onderhoud en het schuren van uw vloer kunnen wij uw vloer ook intensief reinigen. Hiermee  kunt u een schuurbeurt aanzienlijk uitstellen. Onze diepreinigende schrobmachine maakt uw vloer intensief schoon waarna wij uw vloer in onderhoudsolie kunnen zetten.

 

Het voordeel van deze behandeling is dat het sneller klaar is dan uw vloer schuren en het voor u dus voordeliger is. Daarnaast is kleurwissel in de meeste gevallen ook mogelijk.

carpenter-1176380.jpg

ONDERHOUDSARTIKELEN

Je kunt bij ons diverse onderhoudsartikelen afnemen. Denk hierbij aan onderhoudsolie (naturel of kleur) van Monocoat. Maar ook reinigingsmiddelen voor laminaat of hout.

met onze stofvrije schuurtechniek

blijft uw huis verder schoon

bottom of page