top of page
kaal hout.jpg

TRAPRENOVATIE

Een nieuwe look voor uw trap met een traprenovatie van hout?

 

Uw trap laten bekleden met hout is een duurzame en onderhoudsarme oplossing.

 

Voor de renovatie aan uw trap bent u aan het juiste adres. Wij maken uw trap met echt eiken hout. Waar kiest u voor? Strak modern of juist robuust en landelijk? Aan u de keuze! Ook qua kleuren heeft u de keuze, er zijn ruim 40 kleuren beschikbaar.

 

U kunt kiezen uit een overzettrede van hout met witte stootborden of zowel de trede als de stootborden van hout. U kiest of u een anti-slipstrip wilt of niet. En of u een strakke, gladde trap wilt of juist een robuuste verouderde trap.

De trap wordt ambachtelijk in onze werkruimte gemaakt waarna hij bij u thuis op maat gemaakt wordt. Hierdoor heeft u geen onnodige rommel in huis en kunt u snel van uw nieuwe trap genieten!

 

Met onze jarenlange ervaring maken wij van iedere trap een prachtexemplaar. 

vrijwel iedere trap is geschikt voor een traprenovatie

lees meer over onze 

de voordelen op een rij:

SNEL KLAAR

Snel klaar, binnen 1 a 2 dagen een nieuwe trap

Duurzaam

Een houten trap heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm

hygienisch

Gemakkelijk schoon te houden

102649.png

Veilig

Door gebruik van anti-slip strips of stroever door het verouderen van het hout

Het is ook mogelijk om tegelijk met de traprenovatie

uw vloer of overloop mee te laten leggen,

om zo eenheid te creëren. 

WERKWIJZE

Je trap renoveren. Dat is makkelijker geregeld dan je misschien denkt. We renoveren je trap in 1/2 dagen, maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk?

 

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, volgt een eerste afspraak. In onze showroom kun je alle mogelijkheden rustig bekijken. Ga je voor een moderne- of juist landelijke uitstraling?

 

Een keuze gemaakt? We stellen een overzichtelijke offerte voor je op. Omdat iedere trap anders is maken we een aanbod gespecificeerd op jullie situatie.

 

Als alles akkoord is plannen we een datum in wanneer het jullie schikt. Let wel op, onze agenda is meestal een aantal maanden vooruit gevuld, dus neem ruim op tijd contact met ons op.

Schikt de datum? Dan komen we jullie trap inmeten en hierna gaat jullie trap in productie! Alles wordt ambachtelijk in eigen beheer gemaakt, zodat we garant kunnen staan voor de kwaliteit.

 

Het is zover, de dag van de traprenovatie. De trapdelen, en indien van toepassing stootborden en andere toebehoren, nemen we mee. Op locatie worden deze exact op maat gezaagd en verlijmd op jullie bestaande trap. Eventuele antislip en/of verlichting in de trap kan ook worden geïnstalleerd.

 

Als de traprenovatie klaar is, wordt alles weer netjes opgeruimd. De trap en de hal worden gestofzuigd en het afval voer we voor jullie af. Tot slot krijgen jullie er een reinigings- of onderhoudssetje bij cadeau (afhankelijk van het gekozen materiaal op de trap).

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

werkwijze
bottom of page