Traprenovatie

Voor een professionele traprenovatie bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige producten; duurzaam eiken hout of kwalitatief hoogwaardig PVC. 

Een nieuwe look voor uw trap met een traprenovatie van hout?

 

Uw trap laten bekleden met hout is een duurzame en onderhoudsarme oplossing.

 

Voor de renovatie aan uw trap bent u aan het juiste adres. Wij maken uw trap met echt eiken hout. Waar kiest u voor? Strak modern of juist robuust en landelijk? Aan u de keuze! Ook qua kleuren heeft u de keuze, er zijn ruim 40 kleuren beschikbaar.

 

U kunt kiezen uit een overzettrede van hout met witte stootborden of zowel de trede als de stootborden van hout. U kiest of u een anti-slipstrip wilt of niet. En of u een strakke, gladde trap wilt of juist een robuuste verouderde trap.

De trap wordt ambachtelijk in onze werkruimte gemaakt waarna hij bij u thuis op maat gemaakt wordt. Hierdoor heeft u geen onnodige rommel in huis en kunt u snel van uw nieuwe trap genieten!

 

Met onze jarenlange ervaring maken wij van iedere trap een prachtexemplaar. 

 

In het kort de voordelen van een traprenovatie met hout op een rijtje:

 

- Snel klaar, binnen 1 a 2 dagen een nieuwe trap

- Duurzaam, een houten trap heeft een lange levensduur

- Onderhoudsarm

- Gemakkelijk en hygiënisch schoon te houden

- Veilig door gebruik anti-slip strip of stroef door verouderen

 

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld uw vloer of overloop mee te laten leggen om zo eenheid te creëren. 

 

Vrijwel iedere trap is geschikt voor een traprenovatie.

 


Een nieuwe look voor uw trap met een traprenovatie in PVC?

 

Kies voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product. 

 

Er zitten vele voordelen aan een trapbekleding met PVC. Zo heeft dit materiaal een structuur dat zorgt voor een antislip laag wat de veiligheid verhoogd. Het product is daarnaast te recyclen, wat betekent dat het milieuvriendelijk is. Verder is dit materiaal in vele kleuren verkrijgbaar. PVC is daarbij krasbestendig en heeft een hoge slijtvastheid. Het onderhoud aan deze bekleding is overigens erg eenvoudig!

 

 

Vrijwel iedere trap is geschikt voor een traprenovatie. Liever een traprenovatie van hout in plaats van PVC? Klik dan hier.

 

Onderstaande kleuren zijn voor zowel trap- als vloerdelen beschikbaar. De vloer / overloop kan dus in dezelfde kleur worden door gelegd. 

Beschikbare PVC kleuren:

 

Duurzaamheid

 

Design & Innovatie

– Prachtige hout-, steen-, metaal- en abstracte dessins in passende formaten.

– Natuurgetrouw reliëf passend bij het dessin.

– Voorlopend in design, formaat en vorm.

– Levensecht

 

Betrouwbaar & Kwaliteit

– Bewezen PUR-finish voor een blijvend mooie vloer.

– Kras- en vlekbestendig door de extra harde, flexibele beschermlaag.

– Een hoge dimensiestabiliteit, dus maatvast en gegarandeerd een blijvend mooie vloer en trap.

 

Duurzaam & Gemakkelijk

– Geproduceerd met 100% groene stroom.

– 100% Ftalaatvrij.

– 30% gerecycled materiaal in de rug.

– Eenvoudige schoonmaak en onderhoud.

 

Design en beleving

Allura is puur Nederlands design en nagenoeg elke strook of tegel is uniek. Hierdoor krijgt u een prachtige vloer zonder zichtbare herhaling. Bovendien biedt het unieke design altijd de perfecte combinatie tussen dessin, kleur, formaat en details.

 

Kwaliteit en capaciteit

Allura is een Nederlands kwaliteitsproduct en wordt gemaakt in de Forbofabriek in Coevorden. De stroken en tegels hebben een hoge dimensiestabiliteit en zijn daardoor zeer maatvast. Dit in combinatie met de lage indrukgevoeligheid maakt Allura een oersterke PVC-vloer. Bovendien heeft Allura het beste milieuprofiel in de markt.

 

Allura en het milieu

Bij de productie van Allura gebruiken wij uitsluitend groene stroom. Alle processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. We geloven in ‘creating better environments’. Van hoe hij wordt gemaakt tot hoe hij presteert, een Forbo-vloer is oprecht duurzaam. Onze vloeren zijn goed voor mensen, goed voor gebouwen en goed voor het milieu. Van het gebouw waarin een Forbo-vloer ligt tot de wereld daarbuiten, wij helpen onze klanten in een betere omgeving te werken, te leven en te ontspannen.

Allura is 100% ftalaatvrij en wordt volgens de geldende Nederlandse richtlijnen en conform REACH geproduceerd. Bovendien heeft Allura lage emissies. Zo weet u zeker dat u voor een gezonde vloer kiest.

LRV en NCS codes

Lichtreflectie, gemeten in lichtreflectiewaarde (Light Reflection Value, LRV), is het percentage zichtbaar licht dat wordt gereflecteerd door een oppervlak wanneer dit verlicht wordt door een lichtbron. Deze LRV kan van invloed zijn op de te kiezen kleur. Zwart heeft een lichtreflectiewaarde van 0% en absorbeert al het licht. Wit heeft een lichtreflectiewaarde van 100% en houdt een gebouw licht en koel. Dit heeft directe consequenties voor het gebruik van elektriciteit, lichtere kleuren hebben minder behoefte aan verlichting en dragen daarmee bij aan een directe kosten- en milieubesparing.