Een Nieuwe vloer

Een statement uit hout

Een hightech parketvloer met een natuurlijke uitstraling. Het geheim zit hem in de Wood-Powder-technologie. Wood-Powder een materiaalmix van fijne houtvezels, minerale bestanddelen en andere natuurlijke additieven, wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, een HDF-tussenlaag en een tegenfineer. Op die manier ontstaan drukstabiele planken die aangenaam warm voelen voor de voeten, belastbaar en gemakkelijk te onderhouden zijn.  

 

Meer informatie vind je in de brochure. Wil je graag eens wat vloeren zien? Kom langs in onze showroom. We vertellen je er graag meer over.

Download
Lindura catalogus
Lindura catalogus.pdf
Adobe Acrobat document 8.6 MB

Douwes Dekker laminaat

Douwes Dekker® biedt twee soorten vloeren in 9 collecties, die allemaal hun eigen karakter én voordelen hebben. Ons laminaat is er in 5 en het PVC in 4 collecties. Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. In totaal kun je kiezen uit meer dan 60 soorten vloeren! Kijk hier voor de huidige collecties.


 

Legservice

 

Een vloer leggen is vakwerk. Met onze jarenlange ervaring met het leggen van vloeren bent u bij ons dus aan het juiste adres! 

Wij kunnen u alles uit handen nemen. Van ondervloer tot afwerkplinten, wij kunnen alles voor u verzorgen. 

 

Daarnaast bieden wij ook andere opties aan. Wellicht bent u zelf handig en heeft u alleen een opstart nodig. Of wilt u wat besparen in de legkosten door onze 'helpende hand' te zijn. Hiervoor is in principe geen ervaring nodig.

 

Voor al onze vloeren geldt dat deze zowel zelf gelegd kunnen worden als door ons. Advies nodig? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak bij u thuis.