PVC vloeren

Naast een ruim assortiment houten vloeren leveren wij ook PVC van hoge kwaliteit.

 

Elemental PVC VLOEREN

 

De PVC-klikvloer collectie bundelt uitstraling en gemak op exceptionele wijze. Een klik PVC-vloer is ideaal, ook voor de doe-het-zelver, omdat er geen druppel lijm aan te pas komt en er geen perfect gladde en egale ondergrond voor nodig is. Bovendien zijn Allure vloeren al in de fabriek voorzien van een ondervloer. Je kunt er dus meteen mee aan de slag! 

 

Wat ook erg fijn is, is dat deze vloer warm aanvoelt, het geluid isoleert en nauwelijks slijt. Buiten de normale verzorging zijn er dan ook geen specifieke onderhoudsvoorschriften. Ook als het gaat om uitstraling laat deze collectie niets te wensen over. Je kunt kiezen uit verschillende dessins waaronder diverse hout- en steendecors die alle uitgevoerd zijn in Register Embossing. Dit zorgt voor een hoogwaardige en natuurgetrouwe tekening van het product.

Elemental vloeren in houtdesign hebben een afmeting van 7x220x1210mm (toplaag 0,4mm), tegeldessins zijn 7x406x812mm (toplaag 0,4mm). Wij bieden maar liefst 15 jaar garantie op thuisgebruik en 10 jaar garantie op commercieel gebruik. 

 

Deze vloer legt u gemakkelijk zelf. Wilt u toch graag dat dit voor u gedaan wordt, maak dan gebruik van onze legservice.

 

·         Handig kliksysteem

·         Uitgevoerd met ISOCORE™ technologie

·         Ingebouwde ondervloer

·         Direct gereed voor installatie

·         Keramische coating

·         Register Embossing

·         Gebruiksklasse 23/33/42

 

 

Download
PVC brochure
Brochure Aspecta Isocore ztd.pdf
Adobe Acrobat document 25.4 MB