top of page

VLOEREN

Wie een nieuwe vloer zoekt, kijkt altijd of het karakter daarvan goed bij zijn woonbeleving past.

De keuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een vloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. 

 

Wij maken gebruik van duurzame en ecologische producten. Zoals onder andere restpartijen hout die we uit sorteren en zo een pracht vloer van maken. Daarnaast gebruiken we lijm zonder gevaarlijke stoffen voor gezondheid en milieu. 

Ook biedt Kees Vos de keuze uit hoogwaardige laminaat vloeren.

Anker 1
Anker 2

LEGSERVICE

Een vloer leggen is vakwerk. Met onze jarenlange ervaring met het leggen van vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Van ondervloer tot afwerkplinten, wij kunnen alles voor u verzorgen. 

 

Daarnaast bieden wij ook andere opties aan. Wellicht bent u zelf handig en heeft u alleen een opstart nodig. Of wilt u wat besparen op de legkosten, door onze 'helpende hand' te zijn. Hiervoor is in principe geen ervaring nodig.

 

Voor al onze vloeren geldt dat deze zowel door ons als door u zelf gelegd kunnen worden. Hiervoor bieden wij onze legkoffer, met alle hulpmiddelen die u nodig heeft om de vloer zelf te leggen.

bottom of page